Easy Tepung 250grm.Boleh menghasilkan 1++kg Chocolate Cake.
Cara2 untuk membuat:
1-Masukkan telur dan gula kemudian dipukul sehingga kembang
2-Seterusnya masukan susu cair,air suam,asen vanilla dan minyak (dipukul sehingga kembang dan sebati)
3-Akhir sekali masukkan EASY TEPUNG (diadun sehingga sebati)
4-Kukus adunan tadi selama 45minit-50minit.
(loyang hendaklah disapu dengan margerin)
Bahan Untuk Topping
1-Coklat Bar 250gram
2-Susu cair 100gm
(masak coklat bar secara boiling)
Berkeinginan untuk menikmati Kek Coklat Moist???
*Teringin untuk membuat kek coklat moist hasil air tangan sendiri?
*Pertama kali ingin mencuba dan bimbang adunan yg dibuat tidak menjadi?
Kami menyediakan EASY TEPUNG yang telah diadun siap bagi memudahkan dan mempercepatkan kerja anda membuat kek coklat moist.
Hanya RM10 sahaja!!
Di bawah ini kami nyatakan bahan2 yg diperlukan dan cara2 pembuatan kek coklat.
Anda hanya perlu mengikut cara2 yang telah kami berikan ini. SENANG BUKAN?!
Anda hanya perlu mengikut cara2 yang telah kami berikan ini. SENANG BUKAN?!
Bahan2 utk membuat:-
1-Telur 3 Biji
2-Susu Cair 1 cawan
3-Air Suam 1 cawan
4-Minyak 1 cawan
5-Gula 2 cawan
6-Asen Vanilla 1sudu kecil
1-Telur 3 Biji
2-Susu Cair 1 cawan
3-Air Suam 1 cawan
4-Minyak 1 cawan
5-Gula 2 cawan
6-Asen Vanilla 1sudu kecil
Cara2 untuk membuat:
1-Masukkan telur dan gula kemudian dipukul sehingga kembang
2-Seterusnya masukan susu cair,air suam,asen vanilla dan minyak (dipukul sehingga kembang dan sebati)
3-Akhir sekali masukkan EASY TEPUNG (diadun sehingga sebati)
4-Kukus adunan tadi selama 45minit-50minit.
(loyang hendaklah disapu dengan margerin)
Bahan Untuk Topping
1-Coklat Bar 250gram
2-Susu cair 100gm
(masak coklat bar secara boiling)
No comments:
Post a Comment